Update 166: Livestream vanuit Katwijk op 11 september om 9.30 uur

De parochiële livestream op de vierentwintigste zondag door het jaar, 11 september om 9.30 uur, komt weer uit onze eigen Katwijkse parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk met als voorganger Mgr. Van Luyn s.d.b., geassisteerd door diaken Winnubst. De muzikale medewerking komt van Vocalis o.l.v. Aldert Prast en Niek van der Meij als muzikaal begeleider. U kunt voor deze viering natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link: https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

Op onze website www.joannesdedoper.nl kunt u deze parochiële livestream ook volgen door ‘Live beamer uitzending Joannes de Doper’ aan te klikken. En wilt u het later nog een keer terug bekijken? Dat kan ook gedurende vier weken door op de website aan te klikken ‘Beamer Uitzending Gemist’. En dan moet u even naar beneden scrollen om deze viering van 11 september aan te klikken en alles weer terug te beleven. 

De gewone collecte is bestemd voor…

De gewone collecte in de hierboven genoemde viering is ook nu weer bestemd voor de traditionele kosten van beheer en onderhoud en de instandhouding van het pastoraat van onze eigen Katwijkse parochiekern. In de kerk zullen de gardeleden met de schaal rondgaan. Maar u kunt ook aan deze gewone collecte deelnemen middels de Givt-app. Waar het precies aan besteed gaat worden, we gaan het zeker horen / lezen als het een speciale bestemming krijgt. Van harte aanbevolen dus!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!