Update 169: Livestream vanuit Wassenaar op 2 oktober

De parochiële livestream op de zevenentwintigste zondag door het jaar, 2 oktober om 9.30 uur, komt uit de parochiekern van de St. Willibrordus en St. Jozef uit Wassenaar met als voorganger pastoor Franken.
Muzikale medewerking komt van het koor Pro Deo.
U kunt voor deze viering natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link:
https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

Zondag 2 oktober is de gewone collecte in alle katholieke kerken bestemd voor Wereldmissiedag van de kinderen. Missio (Stichting Nationaal Bureau voor Missiewerken) organiseert deze voor de kinderen in de sloppenwijken in Kibera in Kenia. Het drinkwater moeten de mensen daar zelf ophalen bij waterstations. Er is geen riolering, het afvalwater loopt gewoon door de steegjes. Er zijn geen verharde wegen en geen huizen van steen. Hier wonen de armste mensen en ze wonen vlakbij een grote afvalberg. En het is er zeker ook niet veilig. In onze kerk zullen de gardeleden met de schaal rondgaan. Maar u kunt ook aan deze collecte deelnemen middels de Givt-app. Ook van harte aanbevolen!

Hoe doet u mee met de Givt-app?
U kunt dus ook mee blijven doen met deze collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!