Speciale dienst met ‘Kunst in de kerk’ bij De Rank

Zondag 30 oktober vindt er weer een speciale viering plaats bij de Hervormde Gemeente De Rank. Het thema is: ‘Woorden verbinden’. Woorden kunnen je roeren, je hart raken. Verhalen worden er ook doorverteld van generatie op generatie. Velen van ons zijn ook opgevoed met verhalen uit de kinderbijbel. Woorden uit die bijbel kunnen tot bezinning en filosofische gesprekken uitnodigen. De dienst is in de aula van het Andreas College, locatie Pieter Groen, aan de Helmbergweg 10. De aanvang is om 10.00 uur en u bent allen van harte welkom!

Bezoekers worden aangemoedigd om hun kinderbijbel van vroeger mee te nemen naar de dienst. Of die kinderbijbel waaruit u voorgelezen heeft aan uw (klein)kinderen, neefjes of nichtjes? Wij willen graag een tentoonstelling maken van deze kinderbijbels. Het kan ook een gedicht, poëzie, een boek, woorden uit een lied, muziek of anderszins zijn dat u / jou raakt, heeft geraakt. Dat kan dan ook naar de dienst worden meegenomen. Welke woorden raken ons? We hopen dat deze woorden ons raken en blijven inspireren. Met wat u / jij meeneemt wordt ook een tafel ingericht. Schrijf uw naam er daarom bij zodat we er na afloop van de dienst met elkaar over in gesprek kunnen gaan. We hopen dat deze woorden ons verbinden en inspireren op een net iets andere wijze dan we gewend zijn in de wekelijkse kerkdiensten.