Update 172: Livestream vanuit Wassenaar op 23 oktober

De parochiële livestream op de dertigste zondag door het jaar, 23 oktober om 9.30 uur, komt uit de parochiekern van de St. Willibrordus en St. Jozef in Wassenaar met als voorganger pastoor Franken. Muzikale medewerking komt van de Magnificat Cantorij. U kunt voor deze viering natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link:
https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De bestemmingscollecte is voor Missiezondag.
Deze door het bisdom Rotterdam voorgeschreven bestemmingscollecte laat de gewone collecte voor eigen kerk en pastoraat vervallen. Onder de titel ‘Jullie zullen mijn getuigen zijn’ (Handelingen 1,8) voert Missio dit jaar de campagne voor de Wereldmissiemaand. Missio laat u kennismaken met de bewoners van de grootste sloppenwijk in Nairobi. Die heet Kibera, Kiswahili voor jungle. Op slechts zes procent van de oppervlakte van de metropool Nairobi leeft zo’n zestig procent van de stadsbevolking. Dagelijks stromen mensen vanuit het omliggende
gebied de stad binnen in de hoop op werk en een betere toekomst. Naar schatting een half miljoen mensen woont hier dicht opeengepakt. Slechts een vijfde deel van de huizen heeft stroom; drinkwater moet bij waterstations gehaald worden. Hygiëne is een groot probleem.
De ellende en uitzichtloosheid in de slump zijn echter slechts een kant van de medaille. Er is nog een andere kant: saamhorigheid, elkaar helpen waar het nodig is. Op Wereldmissiedag voor de Kinderen, zondag 2 oktober, werd speciaal voor kinderprojecten in deze grote sloppenwijk gecollecteerd.
Nu wordt deze zondag uw financiële steun meer dan gevraagd om het leven van de mensen in Kibera dragelijker te maken. Meer dan van harte aanbevolen dus!

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd.
Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!