Doet u / jij ook mee aan de enquête over parochiële livestreams?

Elke zondag wordt er in onze parochie van de H. Augustinus een livestream vanuit één van de parochiekernen verzorgd. De werkgroep Beamervieringen in onze Katwijkse parochiekern wil graag uw / jouw mening hierover horen. Want meten is weten! In De Augustinus van deze week komt u / kom jij een inlegvel tegen met deze enquête. Ook is het mogelijk om het formulier op deze website in te vullen. Maar u kunt het ook downloaden, invullen en inleveren. Dat kan t/m 31 december en op drie manieren: lever uw ingevulde formulier in de doos achterin de kerk in; het kan ook in een envelop in de brievenbus van het secretariaat of mail gewoon uw reactie naar de voorzitter van de werkgroep, Agnes Bol (agnesbol@live.nl). U kan ook anoniem reageren. Januari 2023 zal deze werkgroep alle reacties in een verslag terugkoppelen. Dus… reageren maar!