Drukbezochte en  gezellige kerstmarkt werkgroep Zuiderkruis

Na de viering van zondagochtend 18 december was het een gezellige drukte in ‘de kleine JOANNES’. Dat was het natuurlijk door de vaste zondag van het koffiedrinken, maar de extra lokker was natuurlijk de traditionele kerstmarkt. De opbrengst van deze door werkgroep Zuiderkruis georganiseerde kerstmarkt wordt geheel besteed aan hun ziekenhuisproject in het Afrikaanse land Malawi. Maar het hoogtepunt van de kerstmarkt was natuurlijk de afsluitende loterij. Hoe gespannen werd er bij de trekking niet gekeken naar de vele voorliggende lootjes. Gaaf om te zien hoeveel gelukkige prijswinnaars er uiteindelijk na deze geslaagde kerstmarkt naar huis gingen. Zie hier enige foto’s van deze kerstmarkt die in de rubriek ‘Fotogalerij’ op onze website zijn opgenomen.