Kerstmarkt 2022 van werkgroep Zuiderkruis komt er aan!

Na twee coronajaren mag werkgroep Zuiderkruis weer een kerstmarkt houden. Deze staat gepland op zondag 18 december direct na de viering, dus ca. 10.45 uur in ‘de kleine JOANNES’. Zoals u van ons gewend bent, zullen we weer kerststukken verkopen en zijn er diverse soorten jam verkrijgbaar. Ook kunt u tulbanden bestellen, met of zonder rozijnen. Uiteraard ontbreekt het gebak bij de koffie niet. Na de successen van de alternatieve kerstmarkten van 2020 en 2021 heeft u ook dit jaar de gelegenheid om vooraf in te tekenen op een kerststuk, tulband of sinaasappeljam. Hiervoor liggen intekenlijsten achterin de kerk.

Aan het einde van deze kerstmarkt willen we, evenals in 2019, een verloting houden en we kunnen u nu al verklappen dat er heel mooie prijzen bij zijn. De opbrengst van deze kerstmarkt is bestemd om ons lopende project af te ronden. Wat overblijft, wordt gebruikt voor het nieuwe project. Wat dit wordt hoort u in februari, als er weer contacten zijn gelegd met Malawi. Dus…  zondag 18 december om 10.45 uur is er de kerstmarkt van de werkgroep Zuiderkruis in ‘de kleine JOANNES’. Wij hopen u dan te zien!
 
Namens de werkgroep Zuiderkruis,
Maria, Ingrid, Pauline, Margriet, Herman Kees en Kees.