Wilt u de kerstviering van De Horizon terug bekijken?

Donderdagmiddag 22 december om 17.45 uur vierden alle kinderen, teamleden en ouders van RKBS de Horizon de kerstviering in onze kerk. Omdat er onvoldoende plek was voor alle ouders zo ook de andere belangstellenden (grootouders, broertjes en zusjes, buren enz.) was er een livestream geregeld. De werkgroep beamervieringen heeft dit verzorgd. Zo kon iedereen het kerstspel, met de meer dan duidelijke titel ‘De herberg is vol’, volgen op de beamerschermen in de kerk. Maar iedereen op school, of thuis kon het ook volgen. Wilt het nog een keer terug bekijken en beluisteren? Of wilt u het voor de eerste keer bekijken en beluisteren? Klik dan deze speciaal aangemaakte You Tube-link maar aan: https://youtu.be/7H_U1eIsbLg. Veel plezier met het kijken en luisteren en een zalig kerstfeest.