Complete verhalen ‘Denkend aan vroeger…’ terug bekijken op website!

Heeft u het jubileumboekje ‘Denkend aan vroeger…’ als jubileumcadeau van de evenementencommissie al thuis ontvangen in de brievenbus (besloten werd om ze toch eerder te verspreiden dan op de nieuwjaarsreceptie zondag 8 januari)? En wilt u één of meerdere verhalen met alle foto’s terug bekijken nadat u de beknopte versie in het boekje heeft bekeken? Ga naar deze website en klik aan ‘Bibliotheek’ en ‘Denkend aan vroeger…’. Webmaster Wim van Rijn heeft daar alle afleveringen geplaatst. Zoek de titel van de aflevering op, klik ‘Lezen’ aan en het complete artikel met tekst en alle foto’s verschijnt op uw beeldscherm. Op deze manier blijft de geschiedenis van onze parochie(kern) en de anekdotes van parochianen en belevenissen van de meest uiteenlopende werkgroepen levend en altijd een bron van vragen en gesprek met dank aan de schrijver Richard Hulmer. Veel leesplezier!