Nieuwjaarstoespraak, van G.B.J. Hiltermann naar onze parochiekern

Wat mooi om te zien dat na afloop van de viering zondag 8 januari alle kerkgangers naar ‘de kleine JOANNES’ gingen. Natuurlijk voor de ‘koffie en meer’, daartoe opgeroepen bij de mededelingen in de kerk door de lectrice Anita Timmer, maar zeker ook voor de traditionele nieuwjaarsreceptie om naar elkaar de beste wensen uit te kunnen spreken. Maar voordat de glazen, gevuld met ander vocht, waren ingeschonken en uitgedeeld, sprak Leen de Best alle aanwezigen toe. Als voorzitter van de beheercommissie blikte hij terug op 2022, maar keek hij ook even in zijn glazen bol voor 2023 en verraste hij afsluitend Jeanne van der Valk met ‘een struik’. Hier kunt u zijn nieuwjaarstoespraak nog eens op uw gemak teruglezen en hier de foto’s in de rubriek ‘Fotogalerij’ op deze website.