Onze kerk voor kinderen, leerzaam en… gezellig!

Met een ‘Tour du parochie H. Augustinus’ zijn er nu nog drie zondagen dat ouders met jonge kinderen extra van harte welkom zijn voor een ‘viering-plus’. Benieuwd geworden wat dat inhoudt? Lees dan maar hier de beknopte, kleurrijke en informatieve nieuwsbrief van pastoraal werker Zuidersma. Op de zondagen 5 februari in Katwijk, 19 maart in Wassenaar en 4 juni in Oegstgeest bent u van harte welkom. Elke viering, op 5 februari ook muzikaal ondersteund door kinderkoor De Vrolijke Noot, wordt gevolgd door een leuke activiteit voor kinderen en ouders en… wordt ook afgesloten met wat lekkers. Bij Maria Lichtmis op zondag 5 februari hoort dan traditiegetrouw natuurlijk… de pannenkoek. Lekkerder en leuker kunnen we het niet maken. U komt toch ook met uw kinderen? In de nieuwsbrief kunt u lezen waar u zich kunt aanmelden.