Water werd in wijn veranderd bij de kinderwoorddienst!

De deur van de pastorie werd wel negen keer geopend door een deelnemer aan de eerste kinderwoorddienst van het jaar 2023 deze zondagochtend 15 januari. Het bijbelverhaal ging over de bruiloft van Kanaän (land ten westen van de Jordaan). Dinand had zijn eigen theorie bij dit verhaal. Hij zei dat de mensen zo dronken waren van het lange feesten dat ze het verschil niet meer proefden toen het gewoon water was. Heerlijke gedachten van een puber en volkomen anders dan die van een jong kind. Alle kinderen konden ook een woordzoeker en een kleurplaat maken. Maar ze hebben ook iets speciaal gedaan voor de gezinsviering van zondag 5 februari. De volgende kinderwoorddienst is op zondag 19 februari tijdens het eerste deel van de viering van 9.30 uur. Kunnen de leidsters, Marit en Linnsey, van de kinderwoorddienst dan meer dan tien kinderen begroeten in de pastorie? Wat zou dat gaaf zijn!