Zondag 8 januari… beste wensen, beloftes 2023 en boekjes na de viering!

Na de eucharistieviering van zondag 8 januari, met als voorganger onze locatiereferent pastoor van Vliet, is er natuurlijk het traditionele nieuwjaarsmoment om elkaar te ontmoeten. Koffie en meer, ‘al het nodige’ wat elkaar wordt toegewenst maar… er is nog een speciale reden waarom u in ‘de kleine JOANNES’ aanwezig moet zijn na deze viering. Alle vaste lezers van ons parochieblad De Augustinus, die deze dus thuis ontvangen, zo ook de vaste adressen van het nummer met Kerstmis en Pasen, kunnen bij dit nieuwjaarsmoment hun jubileumcadeautje komen afhalen. Het is het boekwerkje ‘Denkend aan vroeger…’ met de 54 verhalen van auteur Richard Hulmer in beknopte vorm uitgegeven door de evenementencommissie. Dit is als mooi aandenken aan het 175-jarig parochie(kern)jubileum in 2021. U komt toch ook die zondag 8 januari?