Interesse in een compleet verzorgde bedevaart naar Banneux?

Het Banneux-Comité-Bisdom-Rotterdam organiseert in mei en juni een eendaagse-, tweedaagse- en vijfdaagse bedevaart naar Banneux. Dat is een bekend Mariabedevaartsoord in de Belgische Ardennen. Het ontstond nadat de twaalfjarige Mariette Beco verklaarde dat Maria haar tussen 15 januari en 2 maart 1933 acht keer was verschenen en dat Maria zich toen de Vierge des Pauvres (‘Maagd van de Armen’) had genoemd. Banneux groeide uit tot een drukbezocht bedevaartsoord. Het wordt jaarlijks door zo’n 700.000 pelgrims bezocht. Elke dag kan men er terecht voor de mis, de ziekenzegening, stille aanbidding, biecht en het rozenkransgebed. Er worden ook activiteiten georganiseerd voor kinderen en jongeren. Dit is de link naar meer informatie, o.a. over hoe u aan de brochure kunt komen.