Maria Lichtmis… processie, pastoraal team en pannenkoeken!

In een goed gevulde kerk op deze gezinscatechesedag zondag 5 februari veroverde kinderkoor De Vrolijke Noot weer vele harten met mooie solo’s en meerstemmige liederen. Wat mooi om ze in processie met kaarsen te zien binnenkomen vooraf gegaan door het pastoraal team, de lectrice, misdienaars en acoliet. Een massaal geroepen ‘bingo’ kwam er ook uit vele kindermonden na de pakkende overweging van pastoraal werker Zuidersma. Hoorde je een naam uit het evangelie, dan mocht je die op je religieuze bingokaart afstrepen. Met een ‘koffie plus’ achterin de kerk na de viering voor de parochianen en een catechetisch vervolg voor kinderen en ouders in ‘de kleine JOANNES’ werd het door deze laatsten afgesloten met pannenkoeken. Dat is een oeroude traditie met Maria Lichtmis. De viering kunt u op deze site nog terug bekijken op ‘Beamer Uitzending Gemist’ (even naar beneden scrollen) zo ook zijn de foto’s hier te bekijken. Zondag 19 maart is de volgende parochiële gezinscatechesedag in Wassenaar.