Radio Maria Nederland viert vijftienjarig bestaan

Al vijftien jaar klinkt op de Nederlandse radio het katholieke geluid van Radio Maria Nederland. En dat mag gerust een wonder worden genoemd. Graag laat het team van Radio Maria zoveel mogelijk mensen delen in de vreugde om dit vijftienjarig bestaan tijdens de jubileumviering op zaterdag 4 februari 2023. Ooit op AM begonnen, zendt de nationale radiozender al enkele jaren uit via DAB+ en via internet. Vaste onderdelen vormen het getijdengebed en de rozenkrans, de dagelijkse eucharistieviering en een ruim aanbod aan programma’s die luisteraars ondersteunen in hun geloofsleven. Zo ontvangt Radio Maria dagelijks gebedsintenties en ook dankbetuigingen voor verhoorde gebeden.

In 2023 is het vijftien jaar geleden dat Radio Maria Nederland startte naar voorbeeld van de vele Radio Maria-stations wereldwijd. Verbonden door de missionaire opdracht om de blijde boodschap in alle woonkamers van Nederland te laten klinken, heeft Radio Maria al die jaren mogen vertrouwen op de ondersteuning van luisteraars en donateurs. Radio Maria zendt immers geen reclame uit en ontvangt haar inkomsten uitsluitend uit donaties.

Uit dankbaarheid voor de afgelopen vijftien jaar en in vertrouwen op de toekomst, wordt het jubileum op zaterdag 4 februari 2023 gevierd. Om 12.30 uur vindt de H. Mis plaats in de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch plaats waarbij Mgr. Gerard de Korte van het bisdom Den Bosch de hoofdcelebrant is. Na de viering volgt een receptie in het Sint-Janscentrum.
Of u Radio Maria Nederland al kent of nog niet, iedereen is welkom om dit jubileum mee te vieren. Aanmelden is niet nodig. Voor meer informatie over dit memorabele jubileum kunt u terecht bij: www.radiomaria.nl/15-jarig-jubileum.

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, zeven dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 85 Radio Maria stations (in 78 landen) wereldwijd.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen: Yvonne Koopman (maandag en  woensdag) en Frank Antonissen (dinsdag en woensdag). Ze zijn bereikbaar op 073 – 6872000 (receptie is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur). Per e-mail kunt u ook uw vragen / opmerkingen voorleggen: y.koopman@radiomaria.nl / f.antonissen@radiomaria.nl.

Radio Maria zendt uit op kanaal 1200 DAB+

Ter informatie

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation dat 24 uur per dag, zeven dagen per week uitzendt. Te beluisteren via DAB+ en internet (website en de RM-app). Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Maria (Wereldfamilie), een overkoepelende organisatie voor meer dan 85 Radio Maria stations (in 78 landen) wereldwijd.
Voor meer informatie kunt u terecht bij de contactpersonen: Yvonne Koopman (maandag en  woensdag) en Frank Antonissen (dinsdag en woensdag). Ze zijn bereikbaar op 073 – 6872000 (receptie is open van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 12.00 uur). Per e-mail kunt u ook uw vragen / opmerkingen voorleggen: y.koopman@radiomaria.nl / f.antonissen@radiomaria.nl.