Geen intocht in Jeruzalem maar in r.-k kerk

In de r.-k kerk aan de Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn kunt u de viering van Palmzondag 2 april om 9.30 uur meebeleven en –vieren. De kinderen, ook de acht  communicanten die zich in deze viering voorstellen, komen met een intocht de kerk binnen met hun versierde palmpaasstokken. Voorganger in deze gezinsviering is pastor van Vliet en de muzikale medewerking komt van kinderkoor De Vrolijke Noot. De deuren van de H. Joannes de Doperkerk staan vanaf 9.00 uur wijd open voor alle bezoekers. Deze viering is qua geluid en beamerprojectie thuis ook live te volgen op www.joannesdedoper.nl via ‘Parochiële livestream uitzending’.

In deze viering worden de palmtakjes, die bij binnenkomst worden uitgedeeld, door de pastor gezegend. Bij deze gezinsviering is iedereen van harte welkom en de kinderen zullen ook op verschillende momenten helpen om de viering goed te laten verlopen. Na de zegen zingt De Vrolijke Noot het prachtige slotlied ‘De Goede Week’, een muzikaal doorkijkje naar de belangrijke week die volgt.
De versierde palmpaasstokken worden na deze gezinsviering door de kinderen en begeleiders naar parochianen gebracht die in deze periode een steuntje in de rug kunnen gebruiken. U bent allen van harte welkom!