NU IS HET NIEUWS,  NIEUWS GEWORDEN. 

Op vrijdag 12 mei verschijnt nummer 500 van onze digitale Nieuwsbrief. Best een moment om stil bij te staan. Voor de ontvangst van deze service moet u zich aangemeld hebben, maar dan leest u wel iedere week van alles over wat er in of rondom onze parochiekern speelt of zich gaat afspelen.

U ontvangt hem nog niet? Dan mist u bijvoorbeeld een overzicht van de vieringen van de komende week, de actualiteit van de afgelopen week binnen onze parochie, de doelen waarvoor gecollecteerd gaat worden, de vorderingen van de verbouwing van de Kleine Joannes, het verslag van een optreden van Vocalis en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het is veel en er zijn mensen die zeggen ‘teveel’. Maar ja, dat is relatief. U kiest wat voor u belangrijk of leuk is en de rest… slaat u over.

Dat vraagt nogal wat inzet van de redactie van onze Nieuwsbrief onder de eindverantwoordelijkheid van de pastoor. Twee personen mogen wij hiervoor dankbaar zijn. Voor alle basisinformatie (mededelingen, vieringen etc.) is daar Anneke Noordermeer. Zij verzamelt de ingekomen berichten, schema’s en tijden en schrijft daar een overzichtelijk stukje over. Gerard Bol is verantwoordelijk voor de overige info. Hij steekt veel tijd in diversiteit en daagt gastschrijvers uit voor een blik in hun belangstellingswereld, beroep, specialiteit en/of hobby.

Anneke, Gerard, de beheercommissie waardeert jullie wekelijkse inzet. Dank daarvoor!!
Bent u nog niet ingeschreven voor wekelijkse Nieuwsbrief, stuur dan even een mailtje naar secretariaat@joannesdedoper.nl, dan komt dat dik voor elkaar.

namens de beheercommissie
Paul van Houwelingen
secretaris.BC JDD Katwijk