Vocalis neemt deel aan korenfestival in Voorhout

Zaterdag 13 mei is er bij de Bartholomeuskerk in Voorhout van 13.00 – 17.30 uur het tweede ‘Goed Gestemd Korenfestival’ na een eerste uitgave in 2019. De coronajaren hebben niet de gelegenheid geboden om dit muziekfestival eerder te kunnen organiseren, maar popkoor ‘Goed Gestemd’ van de organisatie heeft het nu helemaal voor elkaar. Vocalis is nu ook  uitgenodigd om hieraan deel te nemen en maakt hier ook dankbaar gebruik van. Er zijn drie muziekpodia: op het kerkplein, in de Bartholomeuskerk en bij ‘Cheers’ in de Herenstraat en u kan alle uren wel een koor zien optreden. Dat doen ze allemaal twee keer. Vocalis treedt op van 13.30 – 13.50 uur in ‘Cheers’ en van 15.10 – 15.30 uur op het kerkplein. Zie hier het complete programma.

Alle koren verzorgen gezamenlijk de finale van 16.00 – 16.20 uur op het kerkplein met een schitterend nummer van Bob Marley! Wie herinnert zich niet bij het eerste korenfestival van 2019 de deelname van ons kinderkoor De Vrolijke Noot? Zij lieten menig traantje de traanbuis verlaten bij de meegereisde supporters en de vele aanwezige toeschouwers bij hun vertolking van het verplichte nummer ‘Love of my life’ van Queen in een vrije bewerking.    

Wat u moet weten als u komt!

Voor uw natje en droogje kunt u zaterdagmiddag 13 mei terecht in het voormalige parochiehuis, jaren geleden al verbouwd tot een prachtige horecagelegenheid, maar er zijn natuurlijk ook meer fantastische horecagelegenheden in de Voorhoutse Herenstraat waar u de pauzes vloeibaar kunt vullen met elkaar. Een mooie reden om zaterdagmiddag 13 mei naar het muzikale episch centrum van Voorhout te gaan (met de fiets?) onder een stralend zonnetje?
Wat Vocalis gaat zingen bij de twee optredens is nog een verrassing, maar dat ze muzikaal zeker stevig gaan uitpakken met verrassende nummers o.l.v. dirigent / muzikaal begeleider Niek van der Meij, dat is al meer dan duidelijk. Tot zaterdagmiddag 13 mei in Voorhout?