Muziek aan Zee… jong geleerd, jong gedaan!

Zaterdagmiddag 17 juni van 14.00 – 16.45 uur is het Andreasplein het muzikale episch centrum van Katwijk en ‘the place to be’ voor wie houdt van musicerende kinderen. De eerste muzikale stappen, plezier bij het samen muziek maken, enthousiasme en spanning, bij voor sommigen hun eerste echte optreden gaan op de twee podia hand in hand. U kan optredens verwachten van kinderen van kinderkoor De Vrolijke Noot, Flora Band, DVS, Harmonie Katwijk, Muziekschool Katwijk, UNI Katwijk en  Valkenburg’s Harmonie. In een optreden van twintig minuten laten ze u genieten van hun gedeelde plezier in muziek. En de muzikale uitsmijter is om 16.30 uur waar alle jonge deelnemers samen de ‘Wellerman Song’ gaan vertolken.

Vertegenwoordigers van genoemde zeven deelnemende groepen hebben in januari de koppen bij elkaar gestoken om dit unieke muziekfeest vorm te geven. Er is op het Andreasplein ook een kraampje met informatie aanwezig. Misschien vindt uw (klein)zoon of (klein)dochter het wel leuk om…?

Beleef het met al uw zintuigen!

U hoeft zich die middag geen moment te vervelen want met twee podia gaan de optredens vlot achter elkaar door. Als u deze kinderen over enige jaren door de Katwijkse straten ziet marcheren, of ziet deelnamen aan het Eurovisie Songfestival voor ons land, dan kunt u zeggen dat u erbij was toen ze bij ‘Muziek aan Zee’ (voor het eerst) optraden. Tot zaterdagmiddag 17 juni op het Andreasplein, de tijdelijke Katwijkse muziektempel met een gemiddelde deelnemersleeftijd lager dan twaalf jaar!