Speciale deurcollecte zondag 11 juni in Katwijk

Wij kondigen onderstaande deurcollecte voor zondag 11 juni alvast maar even aan, zodat u er mogelijk rekening mee kan houden bij het pinnen vooraf als u gewend bent om contant geld mee te nemen naar de kerk voor de collecte(s). Maar u kunt natuurlijk ook altijd middels de tweede collecte in de Givt-app zondag 11 juni ondersteunen. Even een nieuwe winterjas kopen. Een normale gedachte van velen van u wanneer de oude jas ‘op’ is. Een nieuwe jas kopen om in de koude dagen toch redelijk comfortabel buiten te kunnen zijn. Helaas is een nieuwe jas voor een heel aantal mensen geen gemakkelijke optie, wanneer de oude jas versleten is.

Stichting Samen Katwijk, waar ook onze parochiekern aan deelneemt, heeft in samenspraak met Voedselbank Katwijk een initiatief uitgerold. Met vele geloofsgemeenschappen in de gemeente Katwijk worden gelden opgehaald, middels collectes, om de voedselbank in de gelegenheid te stellen om jassen aan te schaffen voor de kinderen van cliënten. Voor veel kinderen is een nieuwe winterjas iets wat zij nog nooit gehad hebben en juist in de koude dagen is een goede jas van enorm groot belang.
Op zondag 11 juni zal de deurcollecte in onze Katwijkse parochiekern worden opgedragen aan deze actie en wij hopen hiermee een mooi bedrag te mogen ophalen voor winterjassen van Katwijkse kinderen. Meer dan van harte aanbevolen namens de Stichting Samen Katwijk!

   Ruud Jongeneel & Philippe de Milliano.