Wie komt ons versterken?

Momenteel vervullen in de Joannes de Doper kerk 4 vrijwilligers de rol van koster. Bij toerbeurt nemen zij de taken op zich en vormen samen een (h)echt team. De kosters zien graag uitbreiding van het team, zodat enkele ook gas terug kunnen nemen.

Vooral doordeweeks zitten we erg krap en ook met uitvaarten en feestdagen is het echt noodzakelijk dat ons team wordt uitgebreid.

Vandaar de prangende vraag: wilt u, lezer of lezeres, het kostersteam komen versterken? immers: “meer handen maken het werk lichter”. Wij zijn graag bereid u informatie te verstrekken over wat het kosterschap inhoudt, hoeveel tijd e.e.a. in beslag neemt en nog belangrijker! 

Wat het leuk maakt om koster te zijn

Voor meer informatie of vragen, spreekt u ons gerust aan of stuur een e-mail naar:

Ralph Severens: ralph4321@hotmail.com of per telefoon 06-33857748

Alvast hartelijk dank

Ybolyka, Debby, Piet en Ralph