Slotviering RKBS de Horizon… einde schooljaar, begin vakantie!

Vrijdagochtend 7 juli was de kerk compleet gevuld met alle kinderen, zelfs ook een grote groep kinderen van de al vertrokken groep 8, teamleden en vele (groot)ouders en andere belangstellenden voor de slotviering van De Horizon. Het thema was ‘Vrij zijn’ en er werd teruggeblikt op het afgelopen schooljaar, meester Herbert en de juffen Greetje en Agnes werden uitgezwaaid en pastor van Vliet hield een inspirerend praatje en bad met iedereen het ‘Onze Vader’. De viering is nog terug te beluisteren op deze website bij ‘Beamer Uitzending Gemist’ (even naar beneden scrollen) en hier ziet u de foto’s van oud-leerkracht Paul van Houwelingen in de rubriek ‘Fotogalerij’. Mooi om in deze traditie in de kerk het schooljaar af te sluiten met elkaar.