Zeg ‘Ja’ tegen de gezinsviering zondag 1 oktober!

Kinderen van De Vrolijke Noot die prachtige liederen zingen, een collecte waar kinderen meehelpen met de schalen langs de kerkbanken en lezingen in een begrijpelijke taal voor iedereen. Geschikter voor kinderen, hun (groot)ouders en andere familieleden, kan het toch niet worden gemaakt in de gezinsviering van onze parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk. Zondag 1 oktober om 9.30 uur is het thema ‘Is jouw ja echt ja?’ en de voorganger is pastor Kees van Vliet. Kom jij ook? De kerkdeuren gaan aan de Kerkstraat 70 al om 9.00 uur open.

Agnes Bol, dirigente van kinderkoor De Vrolijk Noot: ,, Na de open repetitie op 31 augustushebben we nu weer tien nieuwe kinderen in het koor, veelal hele jonge. Met deze nieuwkomers was het stevig doorzingen op de repetities en… het is gelukt. We gaan in de gezinsviering heerlijke liederen zingen, te beginnen met het gastvrije ‘Hier in dit huis’. Maar wat te denken van het themalied ‘Je krijgt geen spijt als je ja zegt tegen Jezus’. De klassiekers ‘Dit is ons geloof’, ‘Brood voor onderweg’ en het ‘Avé Maria’ en als afsluiter natuurlijk de prachtige klassieker ‘Ga op weg’ komen natuurlijk ook muzikaal voorbij! Dat wordt vast genieten.” En na afloop van deze gezinsviering kan men elkaar ontmoeten bij het koffiedrinken in ‘de kleine JOANNES’.

De Vrolijke Noot

Voor meer informatie over De Vrolijke Noot, kijk maar op hun Facebookpagina ‘Kinderkoor De Vrolijke Noot’. Daar zijn ook leuke filmpjes van wat optredens te zien en te beluisteren. Zondag 3 december om 9.30 uur zingt De Vrolijke Noot weer in de gezinsviering in onze kerk bij de eerste adventsviering.
Maar eerst met elkaar, schouder aan schouder zittende in de kerkbanken op de heerlijke zachte bankkussens, genieten van deze gezinsviering zondag 1 december. U, jij, komt toch ook?