Honderd jaar koorjubilarissen bij Vocalis

In de viering zondag 19 november werden aan het einde de Vocalisten Nel Hesselberth, Paulien van Paridon, Kees Heijkoop en Leo van Beelen naar voren geroepen, Een 25 jaar koorlid zijn waarvoor Agnes Bol, voorzitter van het koorbestuur, ze toesprak, bedankte en een glazen sculptuur overhandigde. Pastoor Franken overhandigde ieder een ‘struik’. Ze zijn allen gestart met de uitvoering van de musical ‘Johannes en het Zand’ juni 1998 in onze kerk. Deze werd in opdracht van het parochiebestuur geschreven door de Stichting Veldwerk na het overlijden van pastoor Chiel Schiebroek najaar 1997. In deze viering werd daarom ook een geluidsfragment uit deze musical gepresenteerd en deze actiefoto van 25 jaar geleden vertoond. Hier kunt u de andere foto’s van dit jubileummoment bekijken.