Van de pastoor is een boek uitgegeven

Het heet ‘Het geheim van het geluk is het geheim van de vreugde’. Bestaat God of bestaat Hij niet? Bibliotheken zijn volgeschreven over deze vraag. Aan het bijhouden van discussies hierover op sociale media heb je aan vierentwintig uur per dag niet genoeg. Iedereen kent diep menselijke verlangens. Verlangens naar geluk, naar echte liefde, naar vreugde. Iedereen vraagt zich af: Waar doe ik het allemaal voor? Dit boek benadert alles anders. Nieuwsgierig geworden? Lees dan zeker verder!

Niet: Bestaat God of niet? Wie heeft er gelijk? Maar: Welke opvattingen bieden het meeste kans op de vervulling van deze verlangens? Waarom zou je willen geloven of niet? Vooral: welke opvattingen bieden de grootste kans om gelukkig te worden.Iedereen zoekt geluk. Weinigen vinden het. Hoe komt dat? Het geluk lijkt soms net om de hoek te liggen, je kunt het bijna aanraken en toch krijg je het niet te pakken. Hoe komt het dat geluk je zo vaak ontglipt? Dit boek helpt je een uniek antwoord te vinden. Dat doet het met  de hulp van wat misschien wel het best bewaarde geheim ter wereld is: De positieve invloed van het katholieke geloof op je geluk.

Dit boek als cadeau…waar te koop dan?

Vaak hoor ik van mensen dat ze het zo lastig vinden om met hun kinderen of kleinkinderen te praten over geloof. Misschien kunt u hen mijn boekje cadeau geven? Ik heb het zo luchtig mogelijk en met gevoel voor humor proberen te schrijven.
U kunt het cadeau geven aan familie en vrienden die de Katholieke Kerk de rug toe hebben gekeerd. U kunt het ook zelf gebruiken om u in de inhoud van het geloof te verdiepen. Ik hoop zo dat dit boek u hierbij helpt.
Het boek is te verkrijgen in de boekhandel, via Amazon.nl of via Bol.com voor € 17,99.
(ISBN-13  978- 9493279957). U kunt het ook via de pastoor krijgen. Hij signeert het op zondag 7 april na de mis van 11.00 uur in Voorschoten en op zondag 14 april na de mis van 11.00 uur in Oegstgeest.

(Bron: Persbericht)