Klik uw eigen kerkenveilingcatalogus aan en kijk…

Hier is de digitale versie van de catalogus van de traditionele kerkenveiling te vinden. Klik hier maar aan. Meer dan van harte aanbevolen om eens in te kijken. Noteer vrijdag 19 april maar alvast in de agenda en kom om 20.00 uur naar ‘de kleine JOANNES’ en doe mee met het gezellige spel van loven en bieden middels de bekende bordjes. In de digitale nieuwsbrief van de vrijdagen 5 en 12 april blikken we wat terug op de geschiedenis van de kerken-, en vroegere bollenveiling van ruim een eeuw jong. Deze boeiende verhalen, vol leuke feitjes, komen respectievelijk maandag 8 en 15 april ook hier te staan met vele foto’s met een verhaal. Voor 2024 zijn er bij deze kerkenveiling twee doelen te weten nietjes bij de kerk en ‘de kleine JOANNES’ om de fiets aan op slot te zetten en een lekkere opfrisbeurt van het interieur van de grote zaal van ons parochiecentrum. Tot 19 april?