Klaterend applaus voor vijf Gouden Duimen

Vijf kinderen van kinderkoor De Vrolijke Noot mochten op de vraag van dirigente en oprichtster Agnes Bol aan het einde van de viering van Sint Jansdag zondag 23 juni in parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk naar voren komen. Dat was voor de  enige echte Gouden Duim als beloning voor hun jarenlange muzikale inzet voor dit kinderkoor.

Deze Gouden Duim, bestemd voor koorleden van De Vrolijke Noot die op het koor blijven t/m groep 8, kon door Bol worden overhandigd aan vijf leden: Adam Schonenberg, Maya van der Beek, Menno Hoek, Emme-Lotte Hoek en Tess Kwaks. Bol reikte met een trotse blik deze Gouden Duimen uit. Voor deze vijf koorkids was er natuurlijk een klaterend applaus van alle kerkgangers.

Meer informatie nodig?

Voor meer informatie over dit kinderkoor verwijzen we naar de Facebookpagina van De Vrolijke Noot. En als er nu vijf koorleden stoppen, komen er na de zomervakantie dus ook weer plaatsjes vrij in dit unieke kinderkoor. Is het wat voor uw (klein)kind(eren)? Hou de datum van de Open Repetitie in het nieuwe schooljaar goed in de gaten. De foto’s van deze Sint Jansdag in de rubriek ‘Fotogalerij’ kunt u bekijken op de website www.joannesdedoper.nl. ,,Zo gaaf om dit met elkaar te mogen beleven waar er in de viering ook aandacht was voor honderd jaar katholiek onderwijs in Katwijk”, aldus een oudere dankbare parochiaan na afloop.