Word jij ‘king of queen of the night with gaming’?

Ben je tien jaar of ouder en niet ouder dan 103? Kan je tegen je verlies bij een spelletje, maar ben je ook niet vies van winnen? Ben je het beu om alleen tegen je computer te spelen?
Wil je ook eens een gezelschapsspelletje / game spelen tegen een echt iemand van de parochie die je niet kent? Heb je vrijdagavond 5 juli tussen 20.00 – 22.30 uur beschikbaar? Weet je de gamelocatie, ‘de kleine JOANNES’, te vinden? Kijk dan maar op deze poster en meld je aan. Dat kan ook nog na 30 juni hoor! Gezelliger kan de organisatie het niet maken en ‘samen gamen’ is deze avond toch ook ‘samen-kerk-zijn’? Wat zou het gaaf zijn als er bij binnenkomst kapstokhaken te weinig zijn in de hal om iedereen zijn / haar jas aan te laten ophangen. Vrijdag 5 juli is ‘de kleine JOANNES’ the place to be for you and me!