Aanmelding St. Jansdag

Over een kleine vier weken is die er weer, de Sint Jansdag van onze enige echte parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk op zondag 25 juni. Weet u dat er parochianen zijn die nog nooit de activiteiten na de viering en de ‘koffie-plus’ bij een georganiseerde Sint Jansdag hebben overgeslagen? Weet u dat er ook parochianen zijn die elke keer twijfelen, maar nog niet eerder aanwezig zijn geweest? Voor beide doelgroepen in het bijzonder, maar natuurlijk voor alle medeparochianen, geldt daarom deze informatie.

Als evenementencommissie hebben we na de viering van 9.30 uur, waar alle koren aan deelnemen, de bekende koffie-plus bij aankomst in ‘de kleine JOANNES’. Daar wordt ook de reizende tentoonstelling ‘Als pelgrim naar het Heilig Graf’ geïntroduceerd waarna uzelf de fotopanelen kunt bekijken. Dan is er de lunch om met elkaar van te genieten en elkaar te ontmoeten. Deze sluiten we af met een vast en zeker spetterend dessert, toetjesmoment, waar u een creatieve keukenbijdrage aan kan leveren met als thema:

Wat is het programma?

Wij nodigen als evenementencommissie na de viering de kinderen en ouderen in de grote zaal uit voor de bekende koffie-plus. Wordt vast en zeker weer een sfeervol samenzijn hier op Sint Jansdag en alle gelegenheid om de verkozen vrijwilliger van het jaar te feliciteren. Na een korte introductie is er ook alle tijd om de fotopanelen van de tentoonstelling te bekijken. Op de website www.joannesdedoper.nl kunt u hier meer over lezen. Aansluitend worden bij de lunch de smaakpapillen worden vast en zeker verblijd met diverse culinaire verrassingen bij het dessert. Want u, jij, wordt uitgenodigd om hét favoriete toetje aan te leveren voor het enige echte Joannes-toetjesbuffet. Dus…kom, eet gezamenlijk, ontmoet elkaar en geniet. Sint Jansdag, een dag met traditie. Een machtig mooi moment om elkaar weer te ontmoeten en te spreken. De kinderen kunnen na de viering ook lekker spelen op het schoolplein van RKBS de Horizon waar een springkussen staat. Voor de deelnemers is er na de lunch tot 14.00 uur verder de gelegenheid om onder het genot van een lekker glas met… iedereen verder te ontmoeten en te spreken of de tentoonstelling verder te bekijken.

Dol op toetjes…? Een extra reden om u aan te melden voor deze Sint Jansdag.    
Wat zou het leuk zijn als we op deze uitnodigingsbrief meer reacties dan de laatste jaren zouden mogen ontvangen. Meestal ligt het deelnemersaantal bij de Sint Jansdag iets boven de honderd. Sint Jansdag is toch immers een dag van elkaar ontmoeten, spreken en samen-kerk-zijn handen en voeten geven? Dus… komt allen!

Hoe kunt u zich aanmelden voor Sint Jansdag?

Bent u / ben jij er bij na de viering? Vul dan onderstaande formulier in, dat kan tot en met uiterlijk zondag 11 juni om 10.30 uur. U krijgt automatisch een bevestiging met daarin de gegevens.
Aanmelden is echt nodig want voor de lunch willen we tijdig weten op hoeveel volwassenen en kinderen tot twaalf jaar we als commissie kunnen rekenen. Maar vooral ook om te kunnen  inventariseren wat er aan toetjes wordt aangeleverd voor het toetjesbuffet.
Heeft u vragen? Neem dan contact op met de  contactpersoon van de evenementencommissie door een mail te sturen naar: r.hulmer@casema.nl , Richard Hulmer. Hij is ook te bereiken op 071-4025028 / 06-10203892.

De evenementencommissie komt maandag 12 juni bijeen om aan de hand van alle aanmeldingen alles verder voor te bereiden. Wij hebben er zin in om veel medeparochianen te kunnen ontmoeten, u en jij ook?

Met vriendelijke groet van de evenementencommissie,
Hetty Mens (vz), Joke Jongeneel, Astrid van der Valk, Richard Hulmer en Gerard Bol.

De inschrijving is gesloten.