Inschrijving voor het vormsel 2023 geopend!

Kinderen in groep 8 en de brugklas van het voortgezet onderwijs zijn van harte welkom bij het komende vormselproject van de parochie H. Augustinus. De voorbereiding voor dit sacrament begint in februari 2023 en eindigt in mei 2023 met een feestelijke viering met bisschop Van den Hende. Tijdens de bijeenkomsten leren de kinderen meer over de Katholieke Kerk en de Heilige Geest. U kunt uw kinderen aanmelden tot begin februari. 

Hoe kunt u de kinderen aanmelden?

De start van het vormselproject vindt plaats op dinsdagavond 7 februari 2023 met een ouder- en kind bijeenkomst in het Bondsgebouw in Voorschoten.

Klik maar op de link: Aanmelden voor de Vormselvoorbereiding 2023

De vormselviering voor alle deelnemende kinderen is op zaterdagavond 27 mei 2023. De voorbereiding voor deze viering wordt verzorgd door een enthousiaste werkgroep met leden uit alle kernen van de parochie H. Augustinus. De kosten voor deelname aan het project bedragen € 30,- p.p. Dit is voor het werkboek dat de kinderen ontvangen zo ook voor alle overige materialen tijdens het project.

Uw kind(eren) is / zijn van harte welkom om mee te doen!

Mocht u nog een vraag hebben over het vormsel, stel uw vraag aan Sjoerd Zuidersma, pastoraal werker van de parochie. Hij is bereikbaar op s.zuidersma@parochie-augustinus.nl.

Klik maar op de link: Databijeenkomsten Vormselproject 2023.

Sjoerd Zuidersma,

Pastoraal werker parochie H. Augustinus,

Katwijk, 22 december 2022.