Kinderkoor De Vrolijke Noot

Het kinderkoor is in november 2006 opgericht. De leeftijden van de kinderen variëren van 7 t/m 12 jaar.
Onder leiding van Agnes Bol (de dirigent), oefenen de kinderen met veel plezier iedere donderdagmiddag in de RK kerk, “H. Joannes de Doper” in Katwijk a/d Rijn van 15.45 uur – 16.30 uur.
De oudste kinderen repeteren nog een half uur langer. Als verlengde schoolactiviteit in het kader van de Brede School van de RKBS De Horizon verzamelen de kinderen zich direct na school in een lokaal van de school. Daar krijgen zij limonade en iets lekkers, waarna zij even buiten kunnen spelen tot 15.40uur. Daarna vertrekken zij onder begeleiding naar de kerk waar de repetities plaats vinden.
Kinderen die niet op de Horizon zitten zijn natuurlijk ook van harte welkom vanaf 15.45 uur in de kerk!

Regelmatig zullen ze te horen zijn op zondag tijdens een gezinsviering in de kerk.
Maar ook treden zij op in tehuizen, nemen deel aan festivals en hebben in 2011 zelfs de musical Mozes opgevoerd samen met het middenkoor Vocalis.
Het koor heeft inmiddels al heel wat prijzen in de wacht gesleept. Een hoogtepunt was het winnen van het Nationaal Kinderkorenfestival 2012 en 2013 in Rijsbergen.
Elk half jaar staat er wel iets bijzonders op de agenda van dit koor.In maart 2013 heeft het koor haar eerste CD opgenomen.
Deze CD is te bestellen (zie op de site verderop).
U kunt het koor bekijken en beluisteren op:
http://www.youtube.com/user/VrolijkeNootKatwijk
Op deze site vindt u informatie over het kinderkoor, foto’s en heel veel nieuwtjes!Neem gerust een kijkje.

Kinderen kunnen zich aanmelden bij Agnes Bol: agnesbol@live.nl