Mededelingen

Mededelingen van 10 en 11 november

(zondag) Vanavond om 19.00 uur is in de Joannes de Doper kerk gelegenheid voor het bidden van de rozenkrans en daarna is er aanbidding met mogelijkheid tot biecht tot 20.30 uur.

 

Tijdens de weken van advent gaat het kerstengelenproject weer van start. Wilt u solliciteren naar de tijdelijke baan van kerstengel of weet u iemand die in de dagen voor Kerst een beetje extra liefde of aandacht kan gebruiken? Dan kunt u verdere informatie vinden in de uitlegbrieven achterin de kerk.

 

Vrijdag 16 november bent u allen van harte welkom bij het jubileum concert van Vocalis. Zij vieren dat zij dan 25 jaar bestaan. Om 19.30 uur gaan de deuren van de kerk open.

 

Volgende week zondag is er een deurcollecte i.v.m. de nationale jongeren collecte.

 

Volgende week zaterdag is er om 19.00 uur in deze kerk een Taizé viering. Een viering van zang, woord, en stilte.

 

Op zondag 18 november wordt de tweede Werelddag voor de armen gehouden. Paus Franciscus heeft de dag ingesteld in het verlengde van het heilig jaar van de barmhartigheid. Aan zijn oproep om te zien naar onze naasten en in het bijzonder hen die het zo hard nodig hebben willen we uiteraard gehoor geven. Daarom plaatsen we op zondag 18 november de voedselmanden een keer extra. Helpt u ook mee om deze goed te vullen voor de cliënten van de Voedselbank?