Update 22: Livestream viering zondag 31mei om 10.00 uur vanuit Oegstgeest

De viering van het hoogfeest van Pinksteren op zondag 31 mei om 10.00 uur komt deze keer uit de parochiekern H. Willibrord in Oegstgeest. Deze viering (zonder parochianen) is te bekijken op Youtube via deze link: https://youtu.be/0LX6t1fVlcc. Op deze zondag is pastoor Franken de voorganger en hij wordt geassisteerd door diaken Winnubst.

U kunt zich zondagochtend 31 mei, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor de collecte. Deze collecte is op eerste pinksterdag in de week van de Nederlandse Missionaris voor de pinksteractie. In een jaarlijkse campagne rond Pinksteren brengen wij het mooie en belangrijke werk van de missionarissen onder uw aandacht. ‘Geloven in de ander. Samen één missie’ is het thema van de pinksteractie in 2020.

Dit jaar staan broeder Jan Heuft, missionaris in Algerije, en Colinda Janssen, missionair werker in Liberia centraal. Broeder Jan zet zich in voor vluchtelingen die in Algerije zijn gestrand. Zo zorgt hij ervoor dat de kinderen naar school kunnen. Colinda steunt moeders met jonge kinderen, die vaak ondervoed zijn of andere gezondheidsproblemen hebben. U kunt meedoen met de digitale collecte via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. De Givt-app is beschikbaar voor alle zes parochiekernen. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. U vindt de toelichting op de parochiële websites of op pagina 29 in De Augustinus van mei. Heel veel hartelijk dank voor uw gift.

Zeker bij deze vieringen mogen we blij zijn dat we zo ook samen kerk kunnen en mogen zijn. Gewoon doen, geef dus digitaal via de Givt-app!

Gerard Bol