Update 44: Livestream viering zondag 4 oktober 11.00 uur uit Oegstgeest

U kunt deze livestream viering van de parochie H. Augustinus vanuit de Oegstgeester  parochiekern uit de H. Willibrordkerk van zondag 4 oktober om 11.00 uur, op de zevenentwintigste zondag door het jaar thuis volgen via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=3JYVjUTQo3Q&feature=youtu.be

Voorganger in deze viering is kapelaan Plavcic.

Collecte bestemd voor wereldmissiedag van de kinderen

Op de eerste zondag van oktober vieren we in de katholieke kerk Wereldmissiedag van de kinderen. Overal ter wereld helpen ook de kinderen andere kinderen. Dat doen ze door bijvoorbeeld van hun zakgeld een beetje opzij te leggen en in het spaarzakje van Missio te doen. Elk jaar staat een ander land centraal en in 2020 zijn het o.a. Niger en Nigeria in West-Afrika.

U kunt zich ook deze zondagochtend  4 oktober, thuis kijkend en luisterend naar de livestream viering vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een bijdrage voor  de collecte. In deze viering is deze collecte geheel bestemd voor de ondersteuning van de werkzaamheden in het kader van de wereldmissiedag van en voor de kinderen.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt meedoen met deze digitale collecte via de Givt-app of door een bedrag over te maken via de bank. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn, vandaag met (helaas) zoveel kinderen elders op deze aardbol die het veel harder nodig hebben dan (over het algemeen) onze kinderen hier in Nederland. Heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gaven! Zij hebben ons deze dagen meer dan ooit nodig!

Gebed

Lieve God,

Als ik naar de hemel staar
en even wegdroom in mijn gedachten,
dan zie ik een wereld
waar kinderen hand in hand spelen.

Ik zie een wereld met eerlijke mensen,
die elkaar helpen in elke nood,
die samen bouwen aan de toekomst.

Ik zie een wereld die lijkt op één grote familie,
waar allen broers en zussen zijn van elkaar,
kinderen van u, onze Vader.

God, u droomt ook van zo’n wereld,
en u legde die droom in het hart van elke mens.
Leer ons luisteren naar uw stem in ons hart,
en zend uw goede Geest,
die ons helpt om uw droom waar te maken,
elke dag opnieuw.

Amen.  (Severine Verhulst / Missio België)

Gerard Bol