Update 133: Livestream vanuit Oegstgeest op 13 februari om 11.00 uur

De parochiële livestream van zondag 13 februari komt om 11.00 uur uit de
H. Willibrord in Oegstgeest. De voorganger op deze zesde zondag door het jaar is Mgr. van Luyn S.D.B. bijgestaan door diaken Winnubst.
De muzikale medewerking komt van het gemengd koor.
U kunt natuurlijk ook meedoen met de gewone collecte via de Givt-app. De livestream is thuis te volgen via deze link:
https://parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

De ‘gewone’ collecte in de hierboven genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen.
U kunt zich dus ook bij deze viering, thuis kijkend en luisterend naar de livestream vanuit uw stoel, heel gemakkelijk aansluiten en verbonden voelen middels een ruimhartige bijdrage voor deze collecte voor onze eigen Katwijkse parochiekern. Zeker met de door de bisschoppen gehandhaafde maatregelen blijft de collecte verlopen zoals in de gehele coronaperiode tot op heden, dus via de Givt-app en de ton achterin de kerk bij het verlaten van de viering. U doet toch ook nu nog mee?

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven.
Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!