Update 149: Livestream vanuit Oegstgeest op zondag 15 mei

De parochiële livestream op de vijfde zondag van Pasen komt om 11.00 uur weer uit de H. Willibrord in Oegstgeest met als voorganger pastoor Franken, bijgestaan door diaken Winnubst, en de muzikale medewerking komt van het koor ‘Schola’.
U kunt natuurlijk ook meedoen met de collecte via de Givt-app.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link:
https://www.parochie-augustinus.nl/parochiele-livestream/.

De collecte is bestemd voor…

De collecte in de hierboven genoemde viering is bestemd voor de ‘gewone’ kosten voor kerk en pastoraat. Dat zal in elke parochiekern anders worden ingevuld. Ook benieuwd wat dan de speciale bestemming is voor onze parochiekern in Katwijk? We gaan het horen. U kan thuis meedoen met deze eerste collecte middels de Givt-app.
De bisschoppelijke vastenactie is vorige week zondag gestopt. De deurcollecte van Roepingenzondag in die viering heeft € 149,05 opgeleverd.

Hoe doet u mee met de Givt-app?

U kunt dus ook mee blijven doen met deze digitale collecte via de Givt-app. Uw gift wordt zeer gewaardeerd. Via deze Givt-app kan u dus met een gerust hart, ook op afstand, gewoon blijven geven. Meedoen is ook met elkaar verbonden zijn. Meer dan van harte aanbevolen deze ‘gewone’ collecte, heel hartelijk dank voor uw vast en zeker gulle gift!