Feest in de stal met negen kinderen op geboortebezoek

Op tweede kerstdag om 9.30 uur kon de herbergier een negen kinderen, (groot)ouders en andere belangstellenden begroeten. Ze kwamen op geboortebezoek bij de herberg waar de herbergier enthousiast vertelde wat hij de dagen ervoor heeft beleefd met Jozef en Maria. Hij had ze een plekje gegeven in zijn stal waar Jezus werd geboren met een os en een ezel aan zijn zijde. Er werden kerstliedjes gezongen, gebeden, een kaarsje mochten alle kinderen aansteken bij de stal en voor het kindje Jezus waren er ook knuffels meegenomen. De herbergier zal zorgen dat deze terechtkomen bij Co Viele van De Voorraadkast. Zij weet er vast en zeker andere kinderen gelukkig mee te maken. Jammer dat er niet meer kinderen bij het feestje in de stal waren. Benieuwd hoe het was? Hier kunt u de foto’s in de rubriek ‘Fotogalerij’ op deze website bekijken.