Digitale nieuwsbrief vanaf vrijdag 17 november alleen in de mailbox!

De afgelopen weken heeft de webredactie van de digitale nieuwsbrief (Anneke Noordermeer en Gerard Bol) met webmaster Wim van Rijn iedereen geïnformeerd over de nieuwe uitgave van deze nieuwsbrief, soms ook met een persoonlijke e-mail als oud-abonnee. Vanaf komende vrijdag wordt de kleurrijke nieuwsbrief vol weetjes en nieuwtjes alleen maar naar de abonnees gemaild. Dat zijn er 134. Zit u, zit jij er niet bij? Vergeten te reageren? Klik op deze website links bovenaan ‘Aanmelden digitale nieuwsbrief’ aan waar u het aanmeldformulier kunt invullen (e-mailadres en voor- en achternaam) om dan op de verzendknop te drukken. ‘Eenvoudiger kunnen we het niet maken!’ Doet u, doe jij mee? Een 150 abonnees moeten we toch wel kunnen noteren binnenkort? De gemailde nieuwsbrief wordt door Wim van Rijn gearchiveerd op deze website onder de knop ‘Recente nieuwsbrieven’. Doe mee, lees mee en geniet mee!