Update 231: Livestream vanuit Katwijk en Voorschoten met Kerstmis

De parochiële livestream van de communieviering op de vierde zondag van de advent, 24 december, komt om 19.30 uur weer uit onze eigen parochiekern van de H. Joannes de Doper m.m.v. diverse vrijwilligers van de beamerwerkgroep voor en achter de schermen. De voorganger is pastoraal werker Zuidersma en de muzikale ondersteuning komt van De Vrolijke Noot onder muzikale begeleiding van Agnes Bol en Niek van der Meij.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link.

De parochiële livestream van de eucharistieviering op eerste kerstdag, maandag 25 december, komt om 11.00 uur uit de H. Laurentius en De Moeder Gods uit Voorschoten.  De voorganger is pastoor Franken en de muzikale ondersteuning komt van een organist en cantor. Er is ook een kinderwoorddienst.
Deze livestream is thuis te volgen via deze link.