Bedevaart naar Lourdes…? Ja, inspirerend en gezellig ook nog!

Het ‘Huis voor de Pelgrim’ organiseert al meer dan honderd jaar bedevaarten en bezinningsreizen naar tal van katholieke pelgrimsoorden, waaronder Lourdes. Wie heeft een bezoek aan deze bijzondere plek  niet op zijn ‘lijstje’ staan? Vrijdagavond 16 februari hebben wij in onze parochiekern Ans Hoogervorst uitgenodigd en zij zal samen met Lenny een presentatie komen geven met informatie over één van de belangrijkste Mariabedevaartsoorden ter wereld. Zou je dit jaar nog met een reis mee willen kan dat nog. Misschien in de toekomst plannen of gewoon geïnteresseerd in deze bijzondere plek? Kom gewoon gezellig langs! Lees hieronder verder…

Om 20.00 uur gaat de deur van ‘de kleine JOANNES’ open en is er koffie met wat lekkers. De presentatie zal rond 20.30 uur starten en zal een klein uurtje duren, daarna drinken we gezellig een drankje met elkaar. De avond zal tot 22.00 uur duren. Graag opgeven voor deze avond voor maandag 12 februari via een mailtje naar mij, Marloes, op marloes.jongeneel@xs4all.nl of een belletje naar 06-43725599. Aantrekkelijker kan het niet gemaakt worden door Marloes, dus meld u / je aan en noteer deze avond in de (digitale) agenda. Het is dé gelegenheid om ook al uw vragen te stellen. Maar het wordt vast en zeker ook een gezellige en informatieve avond.