Grootste schoolkoor van Katwijk laat schoolplein ‘ontploffen’

‘Ze kunnen ons zo aanmelden voor het Eurovisie Songfestival 2025’, ‘Wat gaaf om met parochianen en reüniegangers zo te kunnen zingen’, ‘Was zeker een unieke versie van Droomland, maar die Hallo allemaal van De luizenmoeder klonk ook fantastisch’, waren zomaar drie reacties van de 276 koorleden zondag 23 juni op het schoolplein van RKBS de Horizon. Daarmee was de recordpoging ‘Grootste schoolkoor van Katwijk’ meer dan geslaagd. Het muzikale duo ‘Jan den Hollander & Gerard van Duijn’ haalde muzikaal gezien het beste in deze koorleden naar boven. Verder verzorgden ze op het schoolplein van De Horizon een perfecte muzikale omlijsting van deze Sint Jansdag van parochiekern H. Joannes de Doper in Katwijk waar ‘Honderd jaar katholiek onderwijs Katwijk’ centraal stond.

Foto’ van deze recordpoging ‘Grootste schoolkoor van Katwijk’ en andere activiteiten van deze Sint Jansdag zondag 23 juni zijn op de website www.joannesdedoper.nl in de rubriek ‘Fotogalerij’ opgenomen. Mogelijke filmpjes van deze parochiedag vindt u ook op genoemde website in de rubriek ‘Filmpagina’. Leuk om alles hier te kunnen herbeleven.