Jubileumfeest Mgr. Adrianus van Luyn sdb op zondag 7 juli 2024

Op zondag 7 juli 2024 vieren we in onze parochie het jubileumfeest van Mgr. Adrianus van  Luyn. Hij is dit jaar zeventig jaar Salesiaan (DV), zestig jaar priester en dertig jaar bisschop van Rotterdam. Om 11.00  uur is er een Pontificale Hoogmis in de H. Laurentiuskerk aan de  Leidseweg 98 in Voorschoten. Aansluitend zijn er een receptie en lunch in het naastgelegen Bondsgebouw in Voorschoten met gelegenheid tot feliciteren. Voor de lunch kunt u zich  uiterlijk donderdag 27 juni a.s. aanmelden bij Désirée de Bruijn van het centraal secretariaat, secretariaat@parochie-augustinus.nl of via 06-10756565, maandag, dinsdag en donderdag  tussen 11.00 uur en 16.00 uur.
Zie hier een speciale uitnodiging voor de gezinnen met kinderen in onze Katwijkse parochiekern.